Draag deze essentiële houders wanneer u uw tas bij Huis

terug wilt laten in High Institution Er was een tijd waarin het geweldig was om geen tas mee te nemen. In de eerste plaats werd dit patroon een ding toen vrouwen hun licenties begonnen te krijgen en zo goed als van de instelling begonnen te rijden. Neem geen tas mee die wordt geïmpliceerd met de geheimen naar uw gloednieuwe – of gebruikt! – Car.

De geweldige vrouwen hebben Louis Vuitton essentiële zakjes rond instelling met hun lunchgeld binnenin en hun geheimen die aan de rand hangen. Ik heb niet in een hoge instelling gereden, dus hoewel ik geen zakje kreeg als een cadeau ‘Ik heb net mijn licentie’, heb ik in Parijs een essentiële zak met essentiële lv van Monogram Vernis gekocht. Ik begrijp de bruikbaarheid van zo’n klein product nu veel meer dan ooit.

Ik ben twee keer gekocht, maar twee keer kopen omdat de pandemie begon, evenals elke keer dat ik extreme voorzorgsmaatregelen nam, wat er ook achterlaten, net zo goed als ik wat in huis of in de auto impliceert. Mijn portemonnee en telefoon waren zowel in huis achtergelaten als ik zelfs mijn jas had uitgetrokken en in de auto liet, omdat ik het niet onmiddellijk zou wassen. Toen ik de winkel in ging, was het enige dat ik bracht de kaartsituatie met mijn kredietwaardigheidskaart binnen en mijn geheimen bevestigd.

Hoewel ik een product niet zo veel gebruik als ik in de stad ben, is het voor een voorsteden lokaal een handig ding om te hebben. Pandemisch of niet, een essentiële kaartsituatie is een belangrijke boodschap die vriend loopt voor de vrouwen die grotere tassen of bakken brengen, evenals de moeders die luiertassen met hun leven binnen dragen. Hieronder staan ​​8 keuzes die grijpen maken en extra stijlvol worden.

Louis Vuitton Essential Holder ($ 210)

Gucci Ophidia -kaartsituatie ($ 480)

Chanel gewatteerde essentiële kaartsituatie ($ 535)

Saint Laurent hartvormige essentiële kaartsituatie ($ 495)

Fendi lederen kaarthouder ($ 490)

Marni Essential Chain Card Situation ($ 370)

Gucci GG Ultimate EssentiM -situatie ($ 295)

Alice & Olivia Regina Card Situation ($ 135)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.