Introductie van Valentino Rockstud Naked

We hebben besproken of Clear Bags een paar weken geleden puur een nieuwigheid zijn, en nu is er een nieuwe speler in deze trend die niet zal worden genegeerd, zelfs als je er doorheen kunt kijken Tassen: Valentino. (Har Har Har, ik weet het, slechte grap. Ze zijn niet allemaal winnaars.) De Valentino Rockstud Naked Tags (en schoenen!) Zijn een goede deal duurder dan hun eigenzinnige vergankelijke tegenhangers in de Clear Bag-trend, maar de prijs Wordt geleverd met een ongeëvenaard niveau van verfijning. Als u betwijfelde dat duidelijke PVC elegant zou kunnen zijn, smeekt Valentino om te verschillen.

Deze tassen zijn prachtig ontworpen, maar natuurlijk vormen ze dezelfde uitdagingen als elke andere doorzichtige tas, ongeacht de prijs. Hoe gebruik je de tas als functioneel stuk zonder de extreem reservewiellijnen van het ontwerp te verpesten? Vereist het dragen van een heldere zak van dit smaakniveau een gloednieuwe portemonnee, mobiele telefoonhoes en sleutelring voor continuïteit? Wil iemand mijn vuile, kleuroverdrachtsportemonnee zien die ik kocht toen ik nog op de universiteit zat? Zou ik deze tas er toch mee beef? Voordat je een van deze tassen koopt, zorg er dan voor dat je een plan hebt. Gelukkig presenteren de even lust-waarde Valentino Rockstud naakte schoenen niet zo veel functionele diluren.

Het grootste deel van de collectie moet nog in winkels aankomen, maar je kunt de Valentino Rockstud Naked Glam Lock -schoudertas kopen voor $ 1.795 in Neiman Marcus. Verschillende schoenenstijlen zijn ook beschikbaar via Neiman Marcus. Bekijk hieronder meer stukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.