De Givenchy Nightingale-tas krijgt een soepel herontwerp voor pre-fall 2015

De Givenchy Nightingale was de eerste Givenchy-tas waar ik me ooit van bewust werd; Voordat het merk een handtasjuggernaut werd met meerdere superpopulaire ontwerpen, was de Nightingale de eerste die de ogen van beroemdheden en modemepen vatte. Voor Pre-Fall 2015 krijgt de tas een minimalistische nieuwe make-over.

Fans van de Nightingale zullen drie grote verschillen in het herontwerp opmerken. Ten eerste, en veel merkbaar, zijn de grote, loodrechte dwarsdoorsneden die de vier panelen van de vorige tas bij elkaar hielden er niet meer; Op hun plaats is een vlakke, gladde strook zacht leer die een stuk moderner en luxer aanvoelt. Ten tweede is de Givenchy -logo -hardware verwijderd uit de bijlagen beheren, die ook dient om de details van de tas een beetje schoner te maken. Ten derde is de draagriem veranderd; In plaats van de brede, korte, met rits geadigde riem die het merk onlangs heeft gebruikt, de nieuwe Nightingales Sport dunnere riemen met verstelbare lengtes.

Ook van belang: deze nieuwe tassen lijken een beetje veel duurder te zijn dan hun voorgangers. De kleine versie van de nieuwe Nightingale zal u $ 2.190 terugbrengen; De meest recente basisprijs voor de Old Nightingales was $ 2.090 in dezelfde grootte.

Het algemene effect is veel meer in lijn met de recente esthetiek van het merk, die veel gestructureerder en gestroomlijnd is dan toen de nachtegaal oorspronkelijk werd geïntroduceerd. De nieuwe Pre-Fall 2015 Nightingales zijn momenteel in pre-order en er wordt verwacht dat ze vóór eind september aankomen. Bekijk ze hieronder of winkel de volledige Givenchy -selectie bij SAKS.

Givenchy Nightingale Small Bicolor Crocodile Satchel
$ 35.000 door middel van Saks

Givenchy Small Nightingale Bag
$ 2.190 door middel van Saks

Givenchy Medium Nightingale Satchel
$ 2.450 door middel van Saks

Givenchy Micro Nightingale Satchel
$ 1.790 door middel van Saks

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.