Als “Accessorizing the Bump” een ding is, doet Chrissy Teigen’s zwangerschapszakspel het feilloos

een snelle peiling voor onze lezers met opvoedingservaring die niet plaatsvond in de Sims: stelt de zwangerschapsstijl verschillende eisen van verschillende eisen van jij, zakelijk? Heeft het effect op uw taskeuzes? Chrissy Teigen heeft altijd geweldige tassen, en de enige verandering die ik in haar gewoonten zie, is dat deze tassen … fuzzier zijn. En soms glanzender. Maar beroemdheden zijn echt van alle dingen wazig en glanzend op dit moment, dus dat lijkt hier noch daar. In elk geval is hier een recente steekproef van de tassen die Chrissy heeft gedragen in afwachting van het uiterlijk van babynr. 2.

Balenciaga bont bazar -tote
$ 1.350 via Bergdorf Goodman
Chrissy droeg deze harige kleine zwarte Balenciaga -tote terwijl hij met John en Luna in NYC was. Je bent misschien blij om te leren dat deze shearling -stijl nog wordt geleverd in nog grotere, fuzzier -versies.

Balenciaga Everyday Crossbody Bag
$ 1.290 via net-a-porter
Hier is een zeer recente, volledige frontale snap van haar met een chique Balenciaga Everyday Bag. Chrissy is pas in juni verschuldigd, dus we kunnen hier nog een aantal rondes van doen.

Céline trifold tas
Koop Céline -tassen via Vestiaire Collective
Chrissy droeg deze fuzzy beige céline trifold tas bij LAX. De Trifold werd in 2016 geïntroduceerd, maar het is niet iemand die we al veel beroemdheden hebben zien dragen – wat is jouw mening?

Chanel vintage rugzak
Koop Chanel -tassen via Vestiaire Collective
Ze droeg dit vintage Chanel -stuk op een recente date night met John Legend in NYC.

Givenchy Nightingale Bag
$ 1.790 via net-a-porter
En ze bracht deze kleine versie van de Givenchy Nightingale -tas uit om te lunchen met Luna. Little Luna is pas 22 maanden oud. Ze is zo jong, ze is nog niet eens toegevoegd aan het Google -profiel van haar moeder.

Mystery Bag Alert! Chrissy droeg dit glanzende zilveren kusslotspakje naar de lunch bij Lure Fishbar in NYC. Gedwongen worden om de rauwe bar gedurende een volledige 9 maanden te vermijden, klinkt eerlijk gezegd als zijn eigen speciale hel.

De rij ascot -tas
$ 990 via Saks
John en Chrissy dineerden in Madeo verdacht dicht bij Valentijnsdag, en Chrissy bracht haar groene fluweel de rij ascotzak voor de gelegenheid.

De rijspiegelvierkantzak
Koop de rijtassen via Neiman Marcus
Hier is een laatste foto van Chrissy en Luna uit winkelen in West Hollywood. Chrissy draagt ​​nog een tas uit de rij, een van haar favoriete labels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.