RHOBH: “Ik heb geen drinkprobleem, ik heb een drinkoplossing.”

De aflevering van gisteravond van Real Housewives of Beverly Hills, dramatisch zoals het soms was, voelde me ongelijk en overgangs voor mij. Tegen het einde van de aflevering leek het erop dat het volledig was gebouwd, zodat de Dognapping -crisis van Brandi geen drama van vorige week zou overbrengen, die genoeg op zichzelf had gebouwd. Dus de Palm Springs-reis kreeg twee volledige afleveringen in plaats van de anderhalf of een half dat het bedoeld was om te krijgen, en we mochten Carlton met eekhoorns zien spelen terwijl we wachtten om de oorzaak van Brandi’s telefoongesprek te horen. Waarom moest het de hond zijn? Ik haat het als er slechte dingen gebeuren met honden.

1. Het is leuk als mensen zich als mensen gedragen. Laat het record aangeven dat Lisa vrij consistent opkomt voor mensen wanneer ze onder bussen worden gegooid, zelfs als een persoon die wordt aangevallen niet traditioneel haar bondgenoot is of de persoon die het gooien is. Lisa speelt op behoorlijk slimme manieren in de dynamiek van deze show, en ze laat haar niet ‘allianties’ haar weerhouden rationeel en menselijk te zijn. Ook behoorlijk menselijk: Yolanda, die Kyle voor iemand anders ging troosten, hoewel ze duidelijk niet in het algemeen bij elkaar staan.

2. Brandi is dronken via de televisie. Ze zweet haar weven en alles. Ik kan haar hier ruiken.

3. Heeft iemand anders de niet-contextuele opname van Kyle gezwommen door in gigantische kroonluchter oorbellen? Dat is het soort absurditeit dat ik echt prijs in deze show.

4. Brandi en Carlton zijn het reality -tv -equivalent van twee coeds die in een bar maken om indruk te maken op frat -jongens. Behalve dat ze allebei volwassen zijn en wij de frat -jongens zijn. Ik heb me niet aangemeld om een ​​fratjongen te zijn. (Krijg ik een peddel? Zo ja, dan zou ik de mijne nu willen ontvangen, zodat ik mezelf ermee in het gezicht kan raken totdat we stoppen met het kijken naar Brandi en Carlton flirten met elkaar.)

5. Het is redelijk om een ​​fles wijn uit de hand van een dronken vrouw te worstelen. Brandi heeft waarschijnlijk een soort drinkprobleem, en hoewel Yolanda denkt dat Lisa de leuke politie is, is het natuurlijk om je zorgen te maken over iemand die al dronken is, zichzelf voor de gek te houden voor een cameraploeg en zichzelf alleen te laten worden om erger te worden als erger De nacht draagt ​​verder. Soms moet iemand de leuke politie zijn, zodat leuk kan leven om nog een dag te vechten.

6. Ik kreeg zowel bewegingsziekte als een beetje spins van de tramrit naar de top van de berg. Ik ben erg binnen.

7. Die eekhoorns lopen een behoorlijk goede zwendel. “We communiceren met de natuur! Kijk naar deze kleine man! Dieren voelen zich veilig bij mij omdat ik heel spiritueel ben! ‘ “Ja, dame, geef me gewoon een Cheez-It.”

8. De hond van het merk werd ontvoerd. Daar heb ik geen woorden over. Het is gewoon heel triest, en een herinnering dat het tonen van je huis op tv waarschijnlijk een beetje angstaanjagend is, omdat iemand met niets beters te doen zal zijn waar het is en wanneer je de stad uit bent.

9. Andy speelde een clip van Joyce vrijen met Fabio op WWHL. Technisch gezien niet uit deze aflevering, maar ik kon niet alleen vertrekken op de vermiste hondennoot. Ik had het niet in mij. Fabio! Joyce! Zoveel haar, jongens. Alle follikels.

Handtas aantal: één Prada Madras Tote, een van Brandi’s altijd aanwezige Stella McCartney Falabellas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.