Coach Fall 2015 gaat verder in de nieuwe richting van het merk

De uitnodiging voor de Coach Fall 2015 Fashion Week -show wees op een gevoel van rebellie, met schedels en bliksemschichten verspreid op de voorkant. Stuart Vevers zette het podium voor de collectie tegen een kale winterachtergrond, naast treinsporen. Wat volgde was wat Vevers beschouwde ‘de charme van het vertrouwde.

Hoewel de coach in veel opzichten nog steeds het merk is dat we altijd hebben weten, is de nieuwe richting duidelijk. De handtassen zijn gemoderniseerd op een manier die het verleden combineert met de toekomst van het merk, inclusief prachtig leer met dikke stiksels of de woorden “gezocht”, “nomad” en “geluk” geborduurd aan de voorkant. Er werden een paar nieuwe stijlen getoond, waaronder een tas die onze forumleden al zoemt, evenals een crossbody in een overvloed aan verschillende afwerkingen.

De handtassen waren, hoewel onze focus, slechts een deel van het verhaal. Coach staat misschien bekend om zijn lederwaren, maar de bovenkleding van het merk is volledig op punt, met zoveel jassen die doordrenkt zijn van traditie terwijl ze zich nog steeds modern voelen. Het uiterlijk omvatte shearling op alle manieren die je kon bedenken, evenals leer, weergegeven in volle jassen, korte jassen, vesten en alles daartussenin.

De tassen werkten zo goed met de stemming van de show en de veranderingen die coach maakt. Ik heb een tas uit de eerste collectie van Vevers voor coach en het verrukt me nog steeds en vraagt ​​veel complimenten. Zeer weinig mensen lijken de tas als coach te herkennen, maar dat hoort bij de opwinding voor mij. Getuige zijn van een iconisch Amerikaans merk dat zichzelf voor onze ogen knippert terwijl je trouw blijft aan het erfgoed, is een prestatie die weinig succesvol bereiken, en Stuart Vevers blijft dat precies doen.

Bekijk al onze foto’s van de Coach Fall 2015 -collectie op PurseForum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.