Purseblog Beauty: Amanda’s 10 belangrijke zomerse schoonheidsproducten

Zoals we vorige week hebben gesproken, brengt Summertime zijn eigen moeilijkheden met zich mee voor bijna elk element van je schoonheidsroutine. Ik breng veel tijd buitenshuis door als het warm is en meestal extreem veeleisend ben van mijn huidverzorging, haarverzorging en make-up, wat betekent dat ik door de jaren heen een aantal beproefde zomerse schoonheidswinnaars heb ontdekt.

Inspecteer hieronder de producten die ik ontdek dat ik het meest gebruik wanneer de temperaturen stijgen; Misschien kan een van hen een esthetisch probleem voor u oplossen!

Becca Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop
$ 38 via Sephora
Een schoonheidsredacteur Buddy en ik maak veel grapjes over het inkeren van de slip als het gaat om, uh, bedauwd in de zomer. Als je vatbaar bent voor een beetje zweterigheid, zal deze cultusvoorkeur (en mijn persoonlijke favoriet) markeerstift een lange methode gaan om mensen te overtuigen dat je dat helemaal bedoelde om dat te doen.

Deborah Lippmann Gel Lab Pro nagellak in Splish Splash
$ 20 via Sephora
Ik hou niet van pastelkleuren, maar als een pastel pedicure. Een poederachtige schaduw is minder duidelijk dan een neon en laat je voeten er super tan uitzien in vergelijking.

Drybar Triple SEC 3-in-1 spray
$ 26 via Sephora
Ik draag mijn haar krullend in de zomer, dus het heeft niet veel product nodig, maar dit is mijn gewenste reparatie het hele jaar door om mijn haarwas voorbij de eerste dag te verlengen. Het is zowel een droge shampoo als een droge texturizer, plus het biedt eveneens het vasthouden van een haarlak. Bovendien ruikt het hemels.

Boscia houtskool poriënpudding
$ 38 via Sephora
In de winter is mijn enige maskerdoel om zoveel mogelijk natheid te krijgen. In de zomer vereiste ik nog steeds vocht, maar ik vereiste ook iets om alle smurs uit mijn poriën te zuigen zonder alle vochtigheid uit mijn huid samen te zuigen. Het is een moeilijke balans om te slaan, maar dit masker doet het perfect.

Eerste hulp Beauty deal met reinigingsmiddel
$ 20 via Sephora
Ik heb een gevoelige huid, dus ik gebruik veel fantastische producten in het algemeen, evenals deze reiniger doet een fantastische taak om mijn huid op een zweterige dag schoon te maken zonder mijn deal te maken met droog of strak.

Hampton Sun Continous Mist Sunscreen SPF70
$ 32 via Bergdorf Goodman
Ik begrijp dat het ‘voor kinderen’ staat, maar deze zonnebrandcrème is ook voor extreem bleke volwassenen, geloof me. Het oppervlak op je huid is bijna op dat van een zonnebank, dus je kunt er ook allemaal glanzen en aantrekkelijk uitzien, terwijl je echt bedekt bent met krachtige zonnebrandcrème.

Bronzer voor een omgevingslichtverlichting van zandlopers
$ 50 via Sephora
Net omdat ik begrijp dat bruinen slecht is, betekent niet dat ik immuun ben voor de aantrekkingskracht van een zonovergoten gloed, evenals deze bronzer biedt precies dat zonder enige vorm van schadelijke blootstelling. Het neemt ook een extreem lichte toepassing om de resultaten te zien, wat betekent dat de royale hoeveelheid bronzer in de verpakking voor altijd zou moeten duren. (Ik heb de mijne bijna een jaar gehad en gebruik deze elke dag, evenals ik nog steeds meer dan de helft van het product over.)

Mario Badescu Glycol Acid Toner
$ 18 via Nordstrom
Op een dagelijks niveau geeft niets dat ik het gevoel geeft dat ik een veel betere taak doe om alle zomerse smunkers van mijn huid te krijgen dan deze toner.

Mustela Mineral Sunscreen Stick SPF50+
$ 13 via Sephora
De zomer heeft de neiging om spontane plannen met zich mee te nemen, evenals die spontane plannen zijn vaak buiten. Het gooien van een beetje zonnebrandcrème in je tas samen met de rest van je basisprincipes zorgt ervoor dat je voorbereid bent als de zon op je moet verschuiven terwijl je op een terras drinkt, evenals de niet-liquide aard van deze betaalbare keuze betekent U hoeft zich de rest van de week geen zorgen te maken over morsen in uw tas.

Peter Thomas Roth Firmx Peeling Gel
$ 48 via Sephora
Dit is misschien het enige huidverzorgingsproduct dat ik het hele jaar gebruik, ongeacht de weersomstandigheden of temperatuur. Het glijdt dode cellen af ​​als een algehele kampioen zonder mijn gevoelige huid te drogen of te irriteren, evenals ik me altijd zo zacht en daarna schoon voel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.