Beste Millie: Maanden achttien en negentien

Beste Millie,

Ik heb een paar vrienden die de halve verjaardagen van hun kinderen vieren, en sommigen van hen hebben zelfs fotoshoots en cakes. De dag kwam en ging voor je, geen grote viering, maar het betekent niet dat ik het niet in mijn hoofd heb opgemerkt en bedenk hoe gek het leven is dat je tussen je eerste en tweede verjaardagen zat. Hoewel ik zeg dat ik me herinner dat je klein was, doe ik dat ook niet. Het is allemaal een soort vervaging, en nu is deze zeer onafhankelijke en actieve versie van jou alles wat ik echt weet. Je persoonlijkheid blijft wat het altijd is geweest: koppig, sterk, gemakkelijk in de omgang en onafhankelijk. En het wordt alleen maar duidelijker.

Je wilt de hele dag, elke dag buiten zijn. De hitte in Florida heeft het ondraaglijke stadium bereikt waar, zelfs als we om 8 uur ‘s ochtends zijn, ik overvloedig zweten (en ik zweten niet echt!). Het kan je niet schelen, en het is alles wat je wilt doen. Gedurende de dag ren je naar de achterdeur en zeg je: “Kant! Kant!” smeken om uit te gaan. Als ik langs het park rijd en niet stop, die je op de een of andere manier kunt opmerken, huil je oncontroleerbaar. Eerlijk gezegd huil je zelden en de eerste keer dat dit gebeurde, dacht ik dat er iets serieus mis was met je, alsof je vinger in je autostoeltje werd geknepen. Ik stopte en stapte uit om je te controleren, alleen om te beseffen dat het je van streek maakte op het diepste niveau dat ik door het park durfde te rijden en niet te stoppen voor je om eruit te komen en te spelen. De swing is nog steeds jouw favoriet, maar je maakt geen zorgen om je weg te vinden naar de grote kid -dia’s. Je wilt meestal sticks en andere dingen in de dia vallen en dan ofwel je een weg naar beneden gaan of terug in de speelset klimmen. Je wilt ook bomen beklimmen.

Je maakt geen zorgen over water, wat zowel geweldig als angstaanjagend is, vooral ergens als Zuid -Florida wonen. We zijn net begonnen met zwemlessen met je (later dan ik oorspronkelijk wilde), en je bent er tot nu toe dol op! Ik dacht dat je dat zou doen – je bent geobsedeerd door baden en het zwembad. Ik ging heen en weer over wat voor soort lessen ik voor je wilde en eindigde met iets meer traditioneel. Iedereen lacht mij en je vader uit omdat we competitieve zwemmers waren – je zou denken dat we je zouden leren zelf te zwemmen. Maar het is veel gemakkelijker om iemand anders de onderdelen te doen waar ik onvermijdelijk te gemakkelijk voor je zou zijn. We moeten binnen blijven en vanaf daar kijken, en die barrière was al genoeg om me praktisch uit te werken – ik dacht niet dat ik deze moeder zou zijn, maar hier ben ik. U bent echter prima. Geen tranen, doen geweldig, en maak me altijd aan het lachen omdat ik anticipeer op dingen die gewoon niet met jou gaan gebeuren. Je bent koppige en wilskrachtige persoonlijkheidsshows in je zwemlessen, omdat je nul zorgen over het water toont en soms de aanwijzingen van je instructeur soms niet zo goed volgt. Je valt van de zijkant van de muur wanneer je verondersteld wordt vast te houden en naar de bodem van het zwembad te zinken en probeert dan naar je leraar te zwemmen. Als ze je opdoet, denk ik altijd dat je huilt, maar je lacht. Het is grappig en angstaanjagend hoe comfortabel je bent in het water, en het laat zien hoe sterk je persoonlijkheid is om te doen wat je wilt als je wilt, zelfs in nieuwe, niet -gecharterde gebieden zoals het zwembad.

Je hebt zoveel meer gesproken en je woorden blijven vooral dieren en willekeurige, niet-real-“bruikbare” woorden. Je vraagt ​​niet om eten of specifieke items, je vertelt me ​​gewoon over vogels, regen, baby’s en schildpadden. Als er een soort dier is dat we je hebben geleerd gromt, brult je het luidste gebrul ooit. Tijdens het verhaal, wanneer ze ‘Brown Bear’ lezen, maakt je beer gromt de andere kinderen bang. Het is schattig en hilarisch. Je hebt een mix van zowel Engelse als Duitse woorden, wat je vader zo trots maakt (je bent overgestapt van het noemen van hem Dada naar Dadddddyyyy). Ook begon je me Mom-Mom te noemen en het doet mijn hart zo hard smelten dat ik op dat moment zal doen wat je maar wilt!

Je bent niet de knuffiest baby, maar als je ‘s ochtends opstaat, komt het eerste wat je doet naar ons bed om te verzorgen en dan tijd met ons door te brengen. Je houdt ervan om naar mijn ogen, neus, mond, hoofd en oren te wijzen. Je gaat dan hetzelfde doen met je vader om hem wakker te maken. Ons bed is een van je favoriete plekken en je rent daar voor je dutje, na je dutje en ook voor het slapengaan. Ik vind het geweldig dat je je zo veilig en getroost voelt in ons huis en de kamer, en het is een aantal van mijn favoriete tijden van de dag geworden om te proberen je nog steeds genoeg te krijgen om met je in bed te knuffelen.

De afgelopen twee maanden zijn een beetje gek geweest en, volgens gebruikelijk, houdt u ons scherp. We brachten drie dagen door in de medische faciliteit omdat de artsen dachten dat je misschien aanvallen zou hebben. Alles was goed, en het was een gevoel van zulke opluchting voor ons – en jij, mijn dwaze kind, herinnerde me op gebruikelijk me eraan dat elke situatie is wat we ervan maken. Je hebt de medische faciliteit laten blijven als een vakantie, verheugd om nieuwe mensen te ontmoeten en de gangen te verkennen wanneer je niet aan monitors was aangesloten. We speelden in de speelkamer en namen je mee in een wagen, die je nietHadden was het coolste ooit. Ik word opnieuw herinnerd met elk gezondheidsprobleem waarmee je uiteindelijk te maken hebt gehad, hoe gelukkig we zijn geweest, en zoveel anderen zijn dat niet. Ik ben nog steeds bezig met het vinden van een manier om terug te geven die zinvoller is dan wat we in het verleden hebben gedaan, en ik geloof dat ik iets kan bedenken vanwege dit platform en u en iedereen belooft dat ik zal doen.

Ik weet zeker dat ik zoveel over je mis in deze brieven. Er zijn zoveel kleine dingen die je maken, jij. We doen nog steeds allebei ons best om te jongleren met het werk en het persoonlijke leven, om zeker zoveel mogelijk tijd met u door te brengen terwijl u ook ons ​​werk doet. We houden van de baan en de gemeenschap die we hebben gebouwd en het geeft ons allebei zo blij te weten dat we in staat zijn om voor u en onze kleine familie te zorgen (en team!). Maar de meeste dagen willen we gewoon achterover leunen en met je spelen en kijken hoe je ontdekt en verkent. De dagen gaan soms langzaam, maar de tijd verstrijkt zo snel en we willen niet missen. Kijken hoe je iets nieuws leert, wat dagelijks gebeurt, maakt me zo blij dat ik het je niet eens kan bespreken. Ik ben zo trots op het kleine mens dat je wordt. Je bent liefdevol en geduldig met alle mensen en nieuwsgierig en vriendelijk. Elke dag word ik wakker en kijk ernaar uit je uit bed te halen, je in ons bed te brengen om zich te knuffelen en verhalen te vertellen en de dag met je door te brengen.

Ik hou echt meer van je dan ik wist dat het mogelijk was.

Dol zijn op,

Mama

Leave a Reply

Your email address will not be published.