Review: A.P.C. Demi Lune Bag

De perfecte dagelijkse tas betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Terwijl sommigen zweren op grote bakken met een schijnbaar eindeloos interieur, hebben anderen een crossbody -riem nodig, maar eisen minder ruimte intern voor hun dagelijkse draagt. Sommige herfst in het midden, kiezen voor een ruime tas die verschillende draagmethoden heeft, maar is geen eindeloos zwart gat zoals een carry kan zijn.

Persoonlijk ontdek ik dat de perfecte dagelijkse tas niet zo goed is, maar het is ook niet precies super weinig. Bel me Goldilocks, maar mijn perfecte dagelijkse tas moet precies goed zijn. Het moet een crossbody -riem hebben terwijl ik online in een grootstedelijk gebied en overal lopen. Er is niets erger dan prutsen met een bovenste handgreep, of een kieskeurige draagriem terwijl je ook jongleert met boodschappen en probeert je beltelefoon te reageren. Bovendien is een topzip een must voor het bezoeken van overbelaste gebieden zoals het openbaar vervoer.

Natuurlijk kan ik, net als de meeste portemonnees, een sukkel zijn voor logo’s, maar ik kom ook zakken waarderen die een beetje meer ingetogen zijn. De A.P.C. Demi Lune Bag past in de rekening.

De vorm van de Demi Lune is het allereerste dat dit een fantastische optie voor het alledaagse maakt – het heeft een vrij schone en eenvoudige vorm in het algemeen. Bovendien is er een extreem bit -branding naast A.P.C., dat is gestempeld in klein gouden schrijven. Het kalfsleer leer is ook glad, maar ook duurzaam, evenals de gewatteerde schets van de tas voegt een beetje van iets toe aan zijn moeiteloze ontwerp. Goudkleurige klinknagels bieden de zijkanten van de tas een soepele aanraking. De algemene hoge kwaliteit van de Demi Lune is ongelooflijk indrukwekkend op voorwaarde dat zijn kostenpunt.

Hoewel de tas een dubbele zip -sluiting op de bovenkant van de tas heeft, is het een beetje aan de rigide kant en enigszins krassend om binnen te komen als uit. De interieurmaat is meer op de kleine/middelgrote maat voor een crossbody en heeft een binnenste spleetzak. De algemene afmetingen van de Demi Lune zijn 6,69 ″ L x 9,44 ″ W x 3,14 ″ D en het is te koop voor $ 530. Hoewel de precieze versie die we voor evaluatie hebben gefotografeerd, wordt aangeboden, kunt u een volledige verscheidenheid aan A.P.C. vinden. Tassen via ShopBop, waaronder een prachtige rode mini -versie van de Demi Lune, die zich ook voorkomt.

koop nu

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.