Echt praten met Amanda: als u koopt bij high-end merken, moeten alle verzending en rendementen gratis zijn

High-end merken en retailers praten over een enorm spel over het bieden van shoppers een high-end beleven. De high-end markt is overbelast en consumenten hebben meer keuzes dan ooit als ze een specifieke tas willen kopen: in een warenhuis, een boetiek, de eigen winkels van het merk, de websites van elk type van die winkels, websites die don ‘Niet hebben fysieke winkels, eBay, high-end zendingsservice … je krijgt het idee.

Veel van die keuzes brengen overlappende voorraad, vooral als het gaat om enorme tasmerken, dus om loyaliteit onder shoppers te produceren, wil ze veel van de immateriële voordelen van wat hun specifieke koopervaring biedt-de high-end details. Als u online bestelt, is hier het absolute minimum van wat ze allemaal moeten bieden: gratis verzending, gratis retouren, evenals een retouretiketsticker die al in uw pakket is. Voor een luxe aankoop van elk type prijs, op elk soort tijd, moeten merken en winkels die aan elke klant bieden.

Het is 2018, dus de meeste op internet retailers begrijpen dat shoppers op zoek zijn naar gratis verzending, evenals de meeste high-end retailers bieden het gratis gratis of boven een specifieke aankoopprijs-meestal $ 150 tot $ 250. Van die retailers biedt een specifiek nummer eveneens gratis rendement op alles wat u niet wilt behouden. Een nog kleinere subset van die tweede groep omvat een vooraf bedrukt verzendlabel in uw bundel om ervoor te zorgen dat rendementen zo pijnloos mogelijk zijn. In werkelijkheid zou elke high-end mode-retailer op internet alle drie moeten doen voor alle aankopen, zelfs als je gewoon een lippenstift koopt, en ik zal geen enkele reden van hen horen over waarom ze dat niet doen.

High-end producten van topklasse hebben drie dingen in hun voordeel voor retailers: ze zijn een hoge marge in vergelijking met andere soorten kleding; Ze resulteren in grote algemene aankopen, wat een belangrijke statistiek is voor retailers; Evenals ze worden zelden verdisconteerd, vergeleken met andere kledingkostenniveaus, die bottom lines helpen. Evenals tot nu toe hebben winkels vaak veel beter consumentenbeleid dan hoogwaardige merken en retailers. ASOS biedt bijvoorbeeld gratis verzending en retourneert op alle Amerikaanse bestellingen van meer dan $ 40 en omvat een retouretiket in alle bestellingen, evenals dat is om een ​​paar betaalbare denim uit Engeland te krijgen. Er is geen reden dat een belangrijk Amerikaanse warenhuis zoals Bloomingdale bijvoorbeeld zou moeten in rekening moeten worden gebracht voor verzending op binnenlandse bestellingen onder $ 150. Het is een slechte klantervaring in een omstandigheid die zou moeten voelen alsof je wordt verwend.

Niet alleen dat, maar betalen voor verzending bij een hoogwaardige aankoop is voor mij een last-minute dealbreaker geweest voor mij persoonlijk. Onlangs heb ik een aantal van honderd dollar aan kleine producten in een op internet koopkar ingepakt – het soort spul dat mogelijk in een kleine, opgevulde envelop kan worden verzonden voor slechts een paar dollar, zelfs bij winkelkosten die ver boven zijn Wat een grootschalige zakelijke klant als een internetwinkel zou betalen om het te verzenden. Toen ik aan het afrekenen kwam, kwam verzending op $ 14 sinds de kosten van mijn kar. Ik werd bestraft voor kosten meer geld met de retailer, hoewel dit geen invloed zou hebben op de werkelijke kosten van verzending. Ik heb het tabblad gesloten. Als er zoveel op de internetkeuzes beschikbaar zijn, waarom dan mijn wegwerpinkomsten uitgeven met een retailer die transparant probeert een paar extra dollars uit me te zuigen waar anderen dat niet zijn, vooral als ik al een premium betaal om een ​​aardige te hebben beleven?

Dus dat, mijn vrienden, is mijn mening voor de dag: hoogwaardige merken en retailers die aanbieden op de internetvereiste om te stoppen met proberen te nikkelen en hun shoppers te dimmen, evenals zij vereisen dat ze retouren zo eenvoudig maken als mogelijk. Op die kosten betalen we er al op veel andere manieren voor.

Illustratie door Brooke Costello voor portemonnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.