Je kunt zeker geen beroemdheden beschuldigen van het dragen van nepzakken deze week

wanneer een Chanel -tas je vertelt dat het 100% Chanel is, je moet het zeker aan zijn woord doen. Het is eenvoudiger om op die Chanel-tas te rekenen wanneer deze op de arm van een echte A-lister staat, natuurlijk. Ook met Saint Laurent en Louis Vuitton -tassen. Beroemdheden waren vooral gedeeltelijk voor al deze gemakkelijk identificeerbare, zelfreferentiële en vaak gerepliceerde stijlen deze week.

Alessandra Ambrosio
Saint Laurent Beach Tote
$ 795 via Saks
Alessandra Ambrosio droeg onlangs deze canvas Saint Laurent Beach -tote naar LAX. Zoals u misschien vermoedt, is deze tas een van de meest betaalbare Saint Laurent -tassen die u kunt kopen. Maar nogmaals, het is gewoon een canvas -tote met lederen accenten van kalfsleer.

Beyoncé
Bloed- en honingnertelkoppeling
Queen Bey droeg dit zeer relatable bloed- en honingnertelfont greep in het tour-end feest dat ze voor haar bemanning in NYC gooide. Verrassend genoeg is dit greep niet volledig uitverkocht, volgens de website van het merk. Het is ook een volledige grootse veel meer dan vergelijkbare nerts bloed- en honingtassen, om redenen die voor altijd een mysterie zullen blijven.

Hilary Duff
Louis Vuitton Speedy
Tenzij we het vergeten, maakt Hilary Duff ruimte in haar epische handtascollectie/hart voor Louis Vuitton. Ze droeg onlangs deze klassieke Louis Vuitton snel naar het diner bij Catch in LA.

Kourtney Kardashian
Hermès Birkin
Winkel Hermès Birkins via Vestiaire Collective
Hier is Kourtney Kardashian, die thuiskomt uit Parijs met haar 30 cm witte Birkin. Zoals u ziet, zijn de Kardashians aan het versterken van hun veiligheid, om redenen die we allemaal kunnen begrijpen.

Kris Jenner
Hermès Crocodile Birkin
Winkel Hermès Birkins via Vestiaire Collective
En hier zijn Kris Jenner en haar BF Corey Gamble, op weg naar Kim’s plaats na haar terugkeer uit Parijs met een gele croc birkin. Hun veiligheids- en beveiligingspersoneel nemen deze week zeker geen risico’s.

Kristen Stewart
Chanel Shearling Tote
Koop Chanel -tassen door Vestiaire Collective
Op een veel lichtere noot, we hebben een zeer essentiële update van Celebrity Hair News: Kristen Stewart is nu een platina -blondine. Paps ontdekten dat ze haar hotel verliet met deze onmiskenbaar authentieke Chanel Shearling Tote. Tassen liegen niet.

La La Anthony
Givenchy Antigona -tas
$ 2.435 via Nordstrom
La La Anthony droeg onlangs deze conventionele zwarte lederen Givenchy Antigona -tas naar het NYC -appartement van BFF Kim Kardashian. De parade van beroemdheden die we zien inchecken op Kim K. zal zeer waarschijnlijk zich uitstrekken tot volgende week.

Mindy Kaling
Chanel Classic Flap Bag
Koop Chanel -tassen door Vestiaire Collective
Eindelijk, hier is Minday Kaling, het dubbele in de steek terwijl ze het uitzicht verlaat in NYC. Ze heeft een zwarte lederen Chanel Classic Flap Bag op één arm en een Louis Vuitton Neverfull Tote aan de andere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.