Chanel Christmas Accessories

Chanel verwennen ons met een puur decadente goedheid die is gericht op het kerstseizoen, met enkele fantastische tassen en accessoires die het vermelden verdienen.

De vernieuwde klassieke Chanel 2.55 komt langs in een verbluffende metallic alligatorversie met bijpassende Dorseys … Deze combinatie heeft geen enkele meer beschrijving nodig. Laat de adembenemende aantrekkingskracht gewoon vestigen en kijken of u iets anders moet toevoegen na.

De Chanel Patent Double Flap Bag in prachtig, levendig rood, samen met de Chanel Patent Wedge -sandalen met metalen tips en CC -details zullen de show stelen. Hoewel ik geen grote fan ben van de sandalen, maakt de tas met zijn geketende lederen band en CC -gesp boven de dubbele flappen me nog meer leuk.

De iets grotere Chanel Patent Double Flap -tas is geleverd in een metalen donkerblauwe schaduw, terwijl de Chanel -sieradenriem met zijn metaal, hars en parels charmes een prachtige toevoeging aan de chique tas markeert.

Ten slotte maakt de fijne syndicatie tussen kalfsleer en lambskin deze interessante Chanel op schoudertas. De contrasterende kleuren en het Chanel-typische quiltdetail maken deze tas een winnaar in mijn boek.

Om deze Chanel-handtassen te bestellen, geeft u Chanel een ring op (800) 550-0005-Een klantvertegenwoordiger zal u zeker graag aanvullende informatie geven, zoals prijs en beschikbaarheid. Ik zou ze zelf bellen, maar 800 nummers van buiten de VS bellen is niet mogelijk.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.