Prada wedt enorm op bit -draagtassen voor Resort 2019

Ik geloofde niet dat Fanny Packs of kleine zonnebril ooit weer een enorm ding zou zijn. Zelfs ik, een persoon die patronen ziet zwaaien, zo goed voor de kost, geloofde dat die twee net zo goed verder waren om terug te keren, evenals het afgelopen jaar van web -esthetiek mijn instincten rondom heeft weerlegd. Voordat alles wat er gebeurde, zou ik hebben verklaard dat kleine draagtassen met korte draagbanden, a la the Fendi Baguette, ook niet zouden terugkeren. Nu, evenals met Prada’s Resort 2019 Bag Collection die voor me zit (nou ja, voor me op mijn laptop), weet ik niet zo zeker.

Hoewel de seizoensgebonden collecties van Prada vaak zowel groot als divers zijn, is het merk een van die die gespecialiseerd zijn op de catwalk, en toont het veel fashion-forward seizoensgebonden stukken die de esthetische toon van het merk bieden, een verwijderde richting voor de komende maanden. In dit geval geeft dat aan dat alle Runway-tassen van Prada van vergelijkbare structuren waren: kleine, oost-west flap draagtassen met korte riemen die aangeven dat de zak onder je bovenarm zit. De stijl grijpt terug naar de late jaren 90 en begin 2000, wat een modetijd is die onlangs een vruchtbare grond is voor patroonoplevingen. Het was tenslotte 20 jaar geleden.

Deze stijl kan een moeilijke toonhoogte zijn voor vrouwen die zijn gebruikt voor de veel gemakkelijkere winst toegang tot een crossbody -riem, waardoor je niet nodig bent om de tas van je lichaam te halen om erin te komen en de vereiste te beperken om aan te passen terwijl je het gebruikt. Ik ben klaar om te wedden dat ten minste een paar van de een aantal stijlen die we op Prada’s catwalk zagen, Keuze Crossbody-riemen zal bevatten, maar zelfs als ze dat niet doen, kunnen kortstrapbags een nostalgisch zijn Revival wiens tijd is gekomen. Op zijn minst voelt het nu veel meer mogelijk ideaal dan ooit tevoren, evenals Prada is niet de allereerste keer om te proberen en het in een comeback te halen. Ze kunnen echter het merk zijn dat het laat gebeuren. Inspecteer foto’s van de nieuwe tassen hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.