Balmain Clutches

Dus Balmain probeert de hele portemonnee. evenals de consensus is een beetje gemengd met voornamelijk een kant van “EHH”. Ik voelde me volledig onder de indruk en liet me in de steek gelaten. Relatief eenvoudige tassen in messenger -stijl werden uitgebracht met een paar versieringen, maar al het precieze exact hetzelfde ontwerp. evenals de kosten waren exorbitant hoog voor een nieuwe lijn zakken die niet met de hand waren gestikt.

Ik negeerde en ging verder. Evenals de handtas-o-sfere zwijgden over Balmain. Web een deurpersoon kwam nu echter op met een paar koppelingen en het tijd voor een recensie.

Kom op Balmain, ik verwacht meer van je. Het is niet zo dat deze koppelingen niet OK zijn, want ze zijn dat wel. Het zijn eenvoudige klauwen. eenvoudige ontwerpen. Het ergste van de eenvoud van alles is echter dat het eindproduct vrij eenvoudig is. Een keuze is de Balmain Night Punk bezaaid suède koppeling. Deze keuze brengt ons precies exact dezelfde bronzen, tinnen, evenals zilvertintstoppen als een van de messenger-tassen die ze hebben vrijgegeven. De vorm van de koppeling, opnieuw eenvoudig. Volledig eenvoudig, zozeer om ervoor te zorgen dat ik ontdek dat het vermoeiend is in zijn vorm. Oh, evenals de kostentag is maar liefst $ 2.710 bij Web A Porter. Je hebt dat goed bekeken. evenals de koppeling is niet eens oversized.

De tweede Balmain -koppeling die ik wat meer kan weerstaan. Het heeft een beetje meer een punkrand. De Balmain Night Pearl Leather Clutch is voorzien van zwart leer met zilveren toon verfraaid hart en bloemencharms. Evenzo zijn er crossover lederen strengen aan de voorkant en de achterkant van de koppeling, wat volume toevoegt. Deze koppeling biedt me het gevoel van het pin -up meisje, een vrouwelijke jurk met moordende hakken, felrode lippenstift, evenals deze punkrotskoppeling. De kosten zijn werkbaarder dan de Suede bezaaide versie, maar ik ben nog steeds niet in de buurt van klikken om te kopen. $ 2120 via Web A Porter.

Over het algemeen ben ik nog steeds nogal onder de indruk van Balmain -tassen. Zowel hun kleding als schoenen zijn een kracht om rekening mee te houden met hun tassenvereisten werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.