Purseblog vraagt: welke tas zou je graag Valentijnsdag willen dragen?

Als je een oude portemonnee -lezer bent, heb je dit misschien al zelf samengesteld, maar mijn gevoel voor stijl is niet bijzonder meisjesachtig. Ik was bezig met punkmuziek in mijn tienerjaren en ontgroeide nooit absoluut mijn liefde voor zwarte, studs, onhandige laarzen en eyeliner. Die dingen informeren nog steeds mijn dagelijkse stijlkeuzes, en ze zullen waarschijnlijk de rest van mijn leven zullen doen, omdat ik het geluk heb om deel uit te maken van een branche die dat soort dingen omarmt. Voor bepaalde gelegenheden probeer ik echter graag een beetje kleermakers te proberen een beetje buiten mijn comfortzone, en voor iets als Valentijnsdag, dat aangeeft dat pastel roze in de vorm van de miu miu lederen tote wordt overwogen.

Valentijnsdag wordt elk jaar ingeslikt door de New York Fashion Week, dus ik doe niets om te vieren/te rouwen, behalve werken en misschien meenemen naar de Storehouse Sale van Barney, maar dat geeft niet aan dat ik de dag niet heb gegeven gedachte. Het is een geweldige kans om rechtstreeks naar de meest vrouwelijke stukken in je kast te gaan, en voor mij is er niet veel beschikbaar. Ik heb veel jurken, maar ze zijn bijna helemaal zwart of luipaard. Mijn handtassen zijn in dat opzicht niet veel beter – veel kleuren en prints, maar niet veel in de weg van standaard vrouwelijkheid. Vaak krijg ik een Jones voor een bijzonder meisjesachtige tas, maar ik ga nooit door met de aankoop omdat ik weet dat ik er weinig bij zou hebben om het te combineren en het waarschijnlijk nooit zou gebruiken, maar iets aan deze baby roze miu miu -tas doet me denken dat dat Misschien, heel misschien, zou ik het kunnen laten werken.

Als er niets anders is, kan het de tas zijn die ik jaarlijks op Valentijnsdag draag, en misschien om bruiloften te springen. Ik ben 27, dus ik vermoed dat er waarschijnlijk een paar in mijn toekomst zijn. Dat is voldoende redenen om een ​​nieuwe tas te krijgen, toch? (Wie maak ik een grapje, ik heb eigenlijk geen redenen nodig. Redenen zijn lang geleden de deur uitgegaan.) Ga door Net-A-Porter voor $ 1.695.

Dus hoe zit het met jou – welke tas is je beste keuze voor wat bedoeld is als de meest romantische dag van het jaar?

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.