Celebs schudden het vorige week op met nieuwe tassen van Céline, Burberry, Gucci en meer

Interessante nieuwe zomerpatronen komen deze week op, evenals de designerkeuzes van beroemdheden zijn rond de locatie (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier (op een geweldige manier ). Ook, zoals je duidelijk hebt verzameld, verschijnt Beyoncé, naast een aantal meer van onze favoriete supermodellen en/of televisiepersoonlijkheden, en ze hebben allemaal geselecteerd om ons te belonen voor ons geduld en bewondering met sommigen Extreem levendige garderobe evenals haarkeuzes. Wat een tijd om te leven!

Bella Hadid
Christian Dior Be Dior Bag
Ziet deze deur je bekend? Dat is omdat het de deur van de aardige vent is, evenals het getuige is van meer celeb -ingangen en elke dag verlaat dan TMZ. (Misschien. Ze zijn eigenlijk heel goed bemand.) Dit is Bella Hadid, waardoor het restaurant met haar Dior Bag achterblijft.

Beyoncé
Burberry Milverton -tas
Winkel Burberry via Saks
Hier is Queen Bey, in NYC met Jay-Z. Ze brengt een levendig fluwelen en lederen Burberry -tas die echt met haar boeiende ensemble springt. (Ik hou van de papegaaien.) We hebben zojuist een extreem vergelijkbare versie van de Milverton in een van onze beste tas aangeboden, maar vorige maand biedt het, zoals u misschien vermoedt, nu wordt aangeboden.

Chrissy Teigen
Céline Watersnake Trotteur Bag
Amanda nam onlangs de Céline Trotteur op in haar publicatie over de volgende golf van tassen die op het punt staan ​​hun moment te hebben, evenals hier, het is op de arm van Chrissy Teigen. Amanda begrijpt alles. Chrissy bracht deze exotische versie van de Trotteur naar een recente dinerdatum met haar andere helft bij Craig’s.

Jay-Z
Givenchy lederen rugzak
$ 1.790 via mytheresa.com
Hier is Jay-Z, die de deur vasthoudt voor Bey (neem ik aan) terwijl je in NYC uitkomt. Hij brengt een eenvoudige zwarte lederen Givenchy -rugzak mee. Ben ik het, of is al het licht van zijn ogen verdwenen? Misschien zijn het gewoon de tinten.

Karlie Kloss
Max Mara Whitney Tote
$ 1.235 via matchesfashion.com
Karlie Kloss werd onlangs opgemerkt met koffie in NYC terwijl hij een neutraal leer Max Mara Whitney Tote meenam. Ik heb deze tas altijd leuk gevonden, en ik begrijp niet waarom meer beroemdheden het niet leuk vinden.

Kylie Jenner
Gucci -rugzak
Winkel via Gucci
Sterren, ze zijn net als wij: ze overdrijven het met het nachtleven en moeten dan in de dichtstbijzijnde CV’s duiken voor iets hydraterends. Hier is Kylie Jenner, die precies dat doet in LA na een avondje feesten. Ze brengt een logo’s Bicolor Gucci -rugzak mee.

Sofia Vergara
Hermès Birkin
Hier is Sofia Vergara, kopen voor meubels in Beverly Hills met een multi-getextuurde Birkin. Sofia heeft veel Birkins, en ze verdienen inmiddels misschien hun eigen publicatie. Je kunt een aantal van hen zien in de vele tassen van Sofia Vergara.

Vivica A. Fox
Michael Michael Kors Sutton Satchel
$ 328 via Neiman Marcus
Ten slotte, hier is Vivica A. Fox, die enkele persoptredens doet in NYC voor het meest verwachte filmvereisten van de Summer, Self Reliance Day: Resurgence. (Ik heb geen peiling gehouden of iets, maar ik geloof dat we allemaal kunnen aannemen dat de laatste verklaring waar is.)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.