Miu Miu Oversized Satin Clutch

Gisteren bereikten de temperaturen hier een zwoele 100 graden met vocht die buiten stappen in een sauna stappen. Toen van de vroege uurtjes van de ochtend tot een paar uur geleden werd ik eraan herinnerd dat het orkaanseizoen is begonnen als de storm die urenlang in de power sloeg en internet haalde. Desondanks zijn we back -up!

Ik had vanmorgen een dà © jà vu toen ik op net een portier op Net sprong. Er zat een schattige oversized koppeling, die een beetje bijeenkomst toonde in een anders eenvoudig maar sympathiek ontwerp. En toen kwam het bij me op dat terwijl deze koppeling zei dat het werd gemaakt door Miu Miu, ik een bijna identiek ontwerp van Prada heb gezien. Het zou geen grote verrassing moeten zijn, omdat Miu Miu en Prada zustermerken zijn. Maar waarom een ​​beetje meer betalen voor Prada als je Miu Miu kunt hebben? Ik veronderstel dat het allemaal neerkomt op de naam.

De Miu Miu oversized satijnen koppeling is de koppeling waarnaar ik verwijs die me veel aan de Prada Raso Silver -koppeling heeft herinnerd, geen exacte kopie maar erg vergelijkbaar. Het is niet schokkend dat dit zou gebeuren, maar waarom betalen voor Prada wanneer een zeer vergelijkbare MIU MIU bijna $ 250 minder is. Er zijn kleine verschillen, omdat de Miu Miu -koppeling zich op het bovenste midden van de koppeling verzamelt, wat een licht boogeffect geeft aan de vorm van de zak. Satijn is geen ideaal materiaal voor een handtas, maar in een koppeling die niet bedoeld is om dagelijks te worden gedragen, geeft het een mooie glans van elegantie af. Het Violet Satin is een geweldige kleurkeuze, omdat het gemakkelijk een lichte tint van kleur geeft zonder moeilijk te matchen. Ik ben dol op deze koppeling. Ik heb er geen gebruik voor, noch heb ik de Prada -tegenhanger, maar het is een geweldige avondtasoptie als je het een beetje wilt aankleden. Koop via Net A Porter voor $ 450.

Leave a Reply

Your email address will not be published.