Purseblog Beauty: Amanda houdt van de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Peel Pads

Ik heb altijd een droge huid gehad, zelfs als een tiener, en het wordt alleen droger naarmate ik ouder word. Wanneer je dat dit jaar combineert met een bijzonder lange en brute winter, maakte mijn normale huidverzorgingsregime gewoon geen deuk in mijn voorhoofd schilfers. Terwijl hij klaagde over mijn voorhoofd op Twitter (zoals iemand doet), vertelde Julia Rubin van Racked me over een product dat ze zwoer zou helpen, en gelukkig had ze gelijk. Ik hou van je, Dr. Gross.

Deze kleine pads zijn een tweestapsbehandeling die bedoeld is om de huid glad te maken, poriën en fijne lijntjes te krimpen, roodheid te verminderen en je over het algemeen te laten gloeien zoals de godin die je bent. Je wast je gezicht, veegt op de eerste, wacht een paar minuten en veeg vervolgens naar de tweede. Wacht nog een paar minuten en je bent klaar voor vochtinbrengende crème. Mijn huid voelde onmiddellijk en merkbaar soepeler en zachter, en het zag er helderder uit. En dat was na slechts één gebruik.

Deze pads instrueren je om ze elke dag te gebruiken, maar persoonlijk, een paar keer per week nadat ik thuiskom van mijn werk is genoeg voor mij. Mijn huid is vrij gevoelig en ik heb helemaal geen irritatie van hen gehad; Als je een moeilijkere soort bent of meer dan gemiddeld moet afschilderen, hebben de pads ook een extra krachtvariëteit. Persoonlijk zou ik beginnen met de reguliere en je een weg omhoog werken zodra je ziet hoe je reageert. Hoewel ik geen vette huid heb, kan ik me niet voorstellen dat ze er slecht voor zouden zijn – ze bieden een grote peeling zonder te drogen.

Je kunt pakketten van deze dubbele pads krijgen vanaf $ 16 voor 5 via Sephora. (Ik ging echter met de 35 voor $ 88, en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.