Beroemdheden maken dramatische uitgangen en ingangen met Valentino, Gucci en Fendi

Spring begint technisch niet nog twee weken, maar ik denk dat we allemaal stilletjes zijn begonnen met het roteren van onze kasten. (Dat heb ik zeker.) Bepaalde beroemdheden hebben de overalls al uitgepakt! Kleine tassen lijken elk voorjaar terug te stuiteren, en ze zijn zeker weer in volle kracht, net als de neon trend. Kun je het toevoegen van een dure pop van neon aan je tascollectie rechtvaardigen, of ben je van plan deze trend te wachten?

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen werd gezien het avondeten bij Madeo in Beverly Hills met een kleine, door kristal bedorven Gucci Dionysus-tas.

Shop Gucci Dionysus -tassen hier

Celine Dion
Celine Dion is een visioen als ze haar hotel in NYC verlaat met een vegende stofdoek en een zwarte Fendi 2jours -tote draagt.

Winkel Fendi -tassen hier

Kourtney Kardashian
De Kardashians zijn gearriveerd! Hier gaan ze Bouffes Du Nord Theatre binnen voor een speciale Paris Fashion Week -editie van de zondagservice van Kanye West. Kourtney hier draagt ​​een heel kleine kleine Hermès Kelly.

Winkel Hermès -tassen door middel van modefile

Sophie Turner
Sophie Turner werd geïdentificeerd op de boerenmarkt in LA met een lieve kleine Louis Vuitton Tiny Pochette. Ik wil er ook op wijzen dat Sophie de tweede beroemdheid is die we hier binnen een week hebben gespeeld die geobsedeerd is door Erewhon.

Koop Louis Vuitton -tassen door middel van Fashionphile

Alicia Vikander
Alicia Vikander vloog onlangs naar Parijs met dit elegante en imposante Louis Vuitton City Frame Taiga Top beheren tas.

Koop Louis Vuitton -tassen door middel van Fashionphile

Ashley Benson
Ashley Benson werd geïdentificeerd door de Giambattista Valli Fall-winter 2020-show te verlaten bij PFW met een zachtroze Giambattista Valli Tasche medium Tase.

Krijg nu door middel van Farfetch

Florence Pugh
Florence Pugh heeft de afgelopen dagen ook in Parijs gehaald. Ze draagt ​​een gedurfde neon Louis Vuitton Capucines BB -tas.

Koop Louis Vuitton -tassen door middel van Fashionphile

Jennifer Lopez
Ten slotte hebben we Jennifer Lopez, op weg naar de sportschool in Miami met een kleine, neon gele Valentino Rockstud Micro Chain Bag.

Krijg nu door middel van Luisaviaroma

Leave a Reply

Your email address will not be published.