Stella McCartney Wooden Accordion Clutch

Ik ben meestal het type verlangen dat Stella McCartney leer gebruikte voor een paar van haar tassen, hoewel ik kan begrijpen en respecteren waarom ze selecteert niet. Maar ik ontdek me echter dat ik me afvraag of faux lederen tassen (of erger, eenvoudige canvas of nylon bakken) de steile kosten waard zijn die ze meestal in rekening brengt, evenals die gedachten hebben me enigszins uitgeschakeld aan het merk.

Als er een veel betere methode was om me opnieuw te laten interesseren dan iets verbazingwekkends vreemds te doen, zoals de Stella McCartney Houten accordeonkoppeling, dan kan ik me niet eens voorstellen wat het zou zijn. Deze bit -tas is inventief hoe retro ook, ook mooi, en heeft 100% van mijn aandacht. Ik heb het gevoel dat ik er uren mee zou kunnen spelen.

Iets aan deze koppeling doet me geloven dat Eames ervan genieten, maar op hetzelfde moment doet het me denken aan de ouderwetse structuur achter de kleding van de vrouwen uit een vervlogen tijdperk. De vintage dualiteit van het afgeronde hout is zowel zeer weinig als sierlijk, maar het doet me geloven dat de koppeling bijna zou worden geruïneerd door het echt te gebruiken.

Ik zeg niet dat het fysiek zou worden geschaad door gebruik (hoewel het kan zijn, gebaseerd op de snaren die de houten lamellen op gelijke hoogte houden van de ene en de andere), maar de lijnen die de tas zo verbazingwekkend maken, zouden als onderbroken worden Nou, omdat je een beetje van het effect zou verliezen. Die angst wordt op zijn minst gedeeltelijk gerechtvaardigd door foto’s van de tas met een verwijderbare satijnen zakje binnen, waardoor de structuur van de bit -koppeling moeilijk te begrijpen is. Dit kan een uitstekende tas zijn om naar te kijken, maar het is er een die ik zou willen bezitten als een collector -item, geen praktische koppeling. Koop met NET-A-Porter voor $ 2045.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.