Alexander Wang Rocco Duffle in PVC

Iedereen houdt rekening met mijn Alexander Wang Rocco zoals ook en Letdown -verhaal. Mijn terugkeer van deze tas achtervolgt me nog steeds een beetje, omdat ik zelden * zelden * zakken retourneerden en dit zo’n speciale locatie in mijn hart hield, echter tekort schiet als het ging om mijn verwachtingen. Ofwel methode ik zal deze tas niet negeren of stoppen met het tonen van ondersteuning voor een stijl en concept waar ik van hou.

Wat ik niet leuk vind, is deze versie van de tas. Ik begrijp niet waarom ontwerpers proberen hoogwaardige aan PVC toe te voegen. Het is alsof je een mooie set van $ 10.000 velgen toevoegt aan een nauwelijks praktische klopperauto.

Alexander Wang, waarom heb je dit gedaan met een tas waar we allemaal dol op waren? Dit waarnaar ik verwijs, is de Alexander Wang Rocco -duffel in PVC, een beetje verwijder PVC -bodemas met lederen accenten en bezaaide bodem. Laat me kredietgeschiedenis geven waar kredietgeschiedenis verschuldigd is: dit is een van de minst verschrikkelijke PVC -designerzakken die ik heb gezien. De lederen accenten breken tenminste de PVC op en dit is tenminste geen super grote tas.

Maar echt, PVC -tassen in een traditionele stijl die al naam heeft gemaakt, is helemaal onnodig. Naast dat de kosten $ 300 dalen, is het betalen van meer dan $ 500 voor een plastic zak absurd. Van het programma is er de hele discussie over wie wil dat hun portemonnee ingewanden aan de buitenwereld worden getoond. Deze discussie kan net zo goed doorgaan als verder. Als je het leuk vindt, ga er dan voor via Alexander Wang voor $ 525.

Leave a Reply

Your email address will not be published.