Scandal Seizoen 4, Aflevering 21: “Je hebt een dienstvrouw van de Verenigde Staten gestolen?”

FoxTail. Herinner je je “Foxtail” op elk type vorige aflevering van Scandal? Ik doe het niet, maar dat geeft niet aan dat het niet is gebeurd. Het schaduwrijke B-613-project werd uiteindelijk onthuld, maar we zullen moeten wachten tot volgende week om te zien of het betrekking heeft op bloei. De aflevering van gisteravond was meestal alleen maar dingen opgezet voor een finale die ABC’s previews Vow ‘krankzinnig’ zal zijn.

We kwamen weer bij het schandaal met Jake in het bed van Olivia en bleven op wonderbaarlijke wijze herstellen van zijn veel steekwonden die in een opslagplaats met sanitaire voorzieningen werden behandeld, veel recent gezien in amputaties van de burgeroorlog. Olivia wil misschien stoppen met een fixer te zijn en in medicijnen te gaan.

Elders deden de vrijers van Olivia het erger. Haar gun-to-the-head seksmanoeuvre was duidelijk voldoende om Russell de boytoy in martelende hechtenis te brengen; Quinn en Huck scheurden zijn vingernagels af om te ontdekken wat vossenstaart was, en eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren dat Rowan ooit ‘vossenstaart’ tegen iemand zei, en ik begrijp niet waarom we bedoeld zijn om er om te geven. Voeg het toe aan de lijst van dingen, ik weet niet zeker waarom ik om geef, ideaal na B-613. Ik bracht de hele aflevering door met het proberen te onthouden wanneer het twee weken geleden opkwam, tevergeefs. De aflevering nam niet de moeite om mijn geheugen te joggen.

Terwijl Quinn en Huck de kunst van het waterbord perfectioneerden, stond vice-president Crazypants op een boot voor een marine-foto-op, waarin ze een dienstvrouw stal omdat ze een blauwe plek op haar pols zag en een beslissing nam die aangaf dat aangegeven dat aangaf dat aangegeven dat aangaf dat aangegeven Ze was verkracht. Ze nam de dienstvrouw rechtstreeks mee naar het Oval Office, waar Fitz en Cyrus haar schreeuwden voor het stelen van een lid van het leger dat niet echt had gezegd dat ze was aangevallen. VP Crazypants zijn is erg uitdagend hoe erg empathisch ook.

Vlag Martin was natuurlijk aangevallen en door een admiraal. De VP stuurde Olivia om er tot op de bodem van te komen, evenals wanneer vluchtige inspanningen om de assist van de subsidie ​​-administratie te tekenen mislukte, ging Olivia rechtstreeks naar de media om te proberen en de president te dwingen om namens de dienstvlezer in te grijpen Krijg het proces van militair tribunaal naar het privéhof verplaatst. Dat gaf aan dat mensen ook vragen stelden aan Mellie Mid-Campaign, evenals toen ze Fitz ging vragen om het ideale ding te doen, zei hij nee. Dat raakte Mellie bijzonder hard, gezien het feit dat ze beiden begrijpen wat Fitz’s papa haar heeft aangedaan. Later kreeg Mellie te horen dat hij ‘leun’ naar haar foto een rouwende moeder heeft. Ik wil Mellie vanavond naar een verrukkelijk uur brengen.

Het leger koos ervoor om een ​​officiële vraag naar de beschuldigingen te doen, maar de marine stuurde een Jag die de admiraal aanbad en zo vers was uit de wetgevingschool dat hij nog nooit eerder een soort verkrachtingssituatie had geprobeerd. Zijn naam was zowel Virgil als alles! De officiële ondervraging ging niet goed, evenals daarna direct, Olivia werd opgeroepen naar het schip van de vlag sinds ze had ontdekt dat ze zwanger was. Terwijl hij daar was, werd het voor Olivia duidelijk dat haar opmerkelijke officieren niet bereid waren haar relatief te behandelen terwijl het onderzoek zijn loop had, dus bedachten ze een manier om haar daar weg te krijgen.

Olivia, nooit iemand om een ​​onderzoek zijn cursus te laten werken, riep Abby’s hulp in, riep een achterstallige gunst in voor de president en kreeg de documentatie die ze nodig had om de verblijfplaats van de admiraal bij te houden in de nacht in kwestie. Nadat het leger een video had ontdekt van de admiraal die de jonge vlag naar zijn kantoor sleepte, werd hij gedwongen te bekennen.

Terug op de ranch hadden Jake’s pijnstillers hem net voldoende losgemaakt om Olivia eraan te herinneren dat hij evenals Russell stalkte en Olivia op precies dezelfde manier bestudeerde, evenals het enige verschil in de uitkomst is dat Jake verliefd werd met haar. Het doel van de toespraak leek te zijn dat Jake Olivia aanmoedigde om Russell te vermoorden, wat betaalbaar is om te pleiten als je je herinnerde dat Russell hem vaak neerstak.

Om redenen die zelfs niet helemaal duidelijk waren voor hem, was een van Jake’s allereerste post-miraculous herstel (serieus, hij werd continu neergestoken door een moordenaar twee weken geleden) om te chatten met Russell over biertjes over hoe Rowan precies Olivia bedoelde om ze allebei te vangen. Dat deed hij natuurlijk; Rowan moet Olivia beheersen, evenals voor haar om te begrijpen dat ze kan worden gecontroleerd, en dat werkt niet als Olivia er nooit achter komt dat hij degene is die spionnen met kabbelende buikspieren in haar leven stuurt. Probeer te verwaarlozen dat het ongelooflijk griezelig is dat Rowan een klein leger van mannen heeft getraind om zijn dochter te verleiden; Hij heeft tenminste gekozen voor aantrekkelijke.

Scandal is als wetgeving en koop op een heel bijzondere manier: wanneer het voelt net zo goed als je kijkt naar het slot en er nog tien minuten over is, begrijp je dat er een soort grote wending gaat gebeuren. NormaIk kan de manipulatie van deze show voelen aankomen, maar toen zoet, Dopey Jag Virgil werd onthuld als nog een van Rowan’s ingebed B-613-agenten, voelde ik echte verrassing, sinds Yo, ik werd opgelicht door een broer genaamd Virgil.

Door het einde voelde ik me op zijn minst een beetje energiek, zelfs als de show die voorafging niet was; Virgil sloeg Huck uit en Freed Russell, Mellie gebruikte haar campagne preekstoel om Fitz aan te gaan over zijn inactiviteit in de militaire verkrachtingssituatie en Shonda onthulde dat Mellie vossenstaart is. Als ze volgende week Mellie vermoorden, word ik zo boos. Evenzo ook een beetje opgetogen voor haar, omdat iedereen rond Mellie een dom vuilnismonster is, evenals als ze dood is, krijgt ze wat vrede. Op een specifiek punt klinkt dood veel beter dan getrouwd zijn met Fitz.

Mijn enthousiasme is echter enigszins beperkt, omdat de kans dat Mellie volgende week zal sterven ultra slank lijkt. We begrijpen niet eens waarom Rowan haar dood zou willen, in de eerste plaats; Ze kunnen zowel en Olivia niet eens met elkaar overweg, en als hij zijn dochter echt wilde verpletteren, Rowan zou misschien Fitz willen vermoorden. Je zou denken dat de potentiële gevolgen vergelijkbaar zouden zijn, en dat het een veel opvallende presentatie van macht zou zijn. Het zien van de verhaallijn van Mellie/Fitz komt weer bij de verhaallijn van B-613 is geweldig voor de show, maar ik weet niet helemaal zeker of ik de bezorgdheid krijg die Shonda probeert te verkopen. Hoewel we allemaal begrijpen wat er een paar weken terug is gebeurd op de anatomie van Grey,; Ik neem aan dat we de mogelijkheid niet volledig moeten afschrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.