Prada heruitgaat zijn beroemde nylon kleine tas

in de afgelopen twee jaar, handtasliefhebbers zijn gezegend met de vernieuwing van enkele van de beste tassen uit de afgelopen twee decennia. Hoewel sommige merken ervoor hebben gekozen om in hun archieven te graven voor inspiratie, het creëren van nieuwe tassen die moderniteit combineren met elementen uit zakken uit het verleden, hebben andere ontwerpers ervoor gekozen om bepaalde tassen helemaal terug te brengen. Nylon van Prada, dat in de late jaren 90 en vroege jaren 2000 razend populair was, heeft de afgelopen anderhalf jaar en terecht een populariteit gezien – het is zowel elegant als uitzonderlijk duurzaam. En nu, tien jaar later geeft Prada een van zijn veel beroemde nylon stijlen opnieuw uit. Ontmoet de Prada Re-Redition 2000.

Geliefd bij beroemdheden die slechts baby’s waren toen de tas voor het eerst werd geïntroduceerd, zijn Bella Hadid en Kendall Jenner beide geïdentificeerd met de originele versie van deze tas, waardoor het een no-brainer is voor Prada om opnieuw uit te geven. Trouw aan zijn naam, werd deze klassieke tas voor het eerst gelanceerd in 2000 en werd hij onmiddellijk een favoriet bij fans vanwege de stokbroodachtige vorm en nylonmateriaal, wat destijds de woede was.

De re-edition 2000, hierboven weergegeven in het blauw, is niet zo verschillend van het origineel, dat naast de heruitgave in limoengroen wordt gevisualiseerd (we zijn dankbaar dat we vrienden hebben die vintage Prada hebben!). De vorm en grootte blijven exact hetzelfde en hoewel de heruitgave bijna identiek is aan het origineel, zijn er een paar significante verschillen. We vonden de re-edition 2000 iets veel meer gestructureerd dan het origineel, en het interieur is bekleed in de klassieke voering van Prada, die niet alle versies van het origineel hebben. De ritssluiting op de update is vervaardigd in beroemd Prada Saffiano-leer en er is ook een verwijderbare Saffiano Hangtag die ‘Prada Re-EDition 2000’ leest. Deze beroemde tas is terug in een regenboog van leuke kleuren, evenals het klassieke zwart van het merk. Beschikbaar voor $ 725, de re-edition 2000 wordt aanstaande maandag gelanceerd op Prada.com, en onze innerlijke tienerharten zingen een opgetogen deuntje.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.