Beroemdheden dragen verschillende keuzes van Off-White, Fendi en meer

Nog een week is gekomen en gegaan, en sterren zijn zeker de laatste tijd in beweging. Voordat we nog een week in volle gang beginnen, checken we in bij de geweldige carry’s die beroemdheden in de stad werden gezien. Deze week van NYC tot LA en verder, hebben we een breed scala aan carry’s gezien, die meerdere merken uitzakken van tassen die we niet zien op de gewone, zoals gebroken wit en Loro Piana, samen met de gebruikelijke verdachten. Laten we er meteen in duiken en kijken wat er nog meer te bieden heeft!

Eerst zagen we Bella Thorne in Rome, waar ze in de stad was om de Rome Cinema Fest 2021 bij te wonen. Troon combineerde een slanke mini -jurk met een gekristalliseerde Prada -tas.

Bella Thorne
Rome, Italië

Prada Satin Crystal Chain Crossbody

In West Hollywood zag Demi Moore er net zo etherisch uit als altijd in een vloeiende polka dot -jurk. Ze droeg een klassieke Black Fendi Baguette -tas.

Demi Moore
West Hollywood, Californië

Fendi stokbrood

Diane Kruger slenterde rond NYC met haar partner, op weg van brunch, rockende geen make-up en een geheel zwarte look. De ster accessorized met Dior’s Bobby Bag.

Diane Kruger
New York City

Dior Bobby

De stijlkoningin zelf, Gigi Hadid, werd ook gezien rondreefd door New York City met van top tot teen zwart (het is het seizoen!) En het dragen van een onder-de-radar Teeny Top Handle Bag van Lora Piano.

Gigi Hadid
New York City

Loro Piana L19 Tophandgreep

Aan de Upper East Side van Manhattan filmde Julianne Moore een scène voor haar nieuwe project, Sharper. Als deze foto een indicatie is, is de stijl van het personage van Moore iets waar we meer van willen zien. Die Birkin! *le zucht*

Julianne Moore
New York City

Hermès Birkin

Katerina Tannenbaum werd gespot in het West Village en filmde scènes voor de komende SATC -reboot en zomaar. De stijl van haar personage is vrij uniek, zo lijkt het. Hier draagt ​​ze een gebroken witte holtas.

Katerina Tannenbaum
New York City

Gebroken witte holtas

Another day, another Vanessa Hudgens athleisure look. This time, she wore neon green bike shorts and an oversized sweatshirt. A sporty-chic Prada Nylon Belt bag completed her look.

Vanessa Hudgens
Los Angeles, Californië

Prada Nylon Belt Bag

Victoria Beckham continued her tour de nyc with a sleek one-shoulder black dress and a Bottega Veneta pouch bag. Looking posh, Posh!

Victoria Beckham
New York City

Bottega Veneta The Pouch

Leave a Reply

Your email address will not be published.