Dit is misschien een tijdje de laatste partij beroemde tasinhoudsinhoud …

Elke dag wordt het nieuws gekker en gekker. Bars en restaurants in je nek van het bos kunnen binnenkort worden afgesloten, en je zit misschien al thuis met je kinderen terwijl je op schoolafsluitingen wacht. Maar zolang beroemdheden zich op hun gemak voelen om naar buiten te gaan, ben ik er nog steeds en blog erover vanuit het comfort van mijn thuiskantoor. In deze moeilijke tijden herinner ik me waarom ik altijd van Celebrity News heb gehouden. Als je het gevoel hebt dat je weinig bureau hebt over je eigen leven, is het fantastisch om het drama van iemand anders te hebben om je op te fixeren! Celebrity News heeft me door mijn tienerjaren gebracht, en het zal ons de komende weken zeker helpen om de hele paar weken te drijven. Blijf veilig, mijn vrienden, en oefen sociale distanties!

Mandy Moore
Hier is Mandy Moore, die haar hotel in NYC bereikt met een frame Les Seconds Tote. Mandy promoot haar nieuwe single: “Toen ik niet keek.”

Koop nu via ShopBop

Nicky Hilton
Nicky Hilton werd gevonden om ronden rond New York City te doen met een Hermès Kelly en droeg een zeer gezellig ogende teddybeerjas.

Koop Hermès -tassen door Fashionphile

Gemma Collins
De enige manier is dat Essex -ster Gemma Collins werd gevonden winkelen in Sloane Street in Londen met deze Louis Vuitton Petite Boîte Chapeau. Volgens UK roddel vodden kocht ze toiletpapier en wijn. Zeer herkenbaar!

Koop Louis Vuitton -tassen door Fashionphile

Kendall Jenner
Kendall Jenner werd onlangs gezien die Louis Vuitton Eva evasp. Het lijkt een goede sub-in voor de Pochette, die in theorie met pensioen wordt.

Koop Louis Vuitton -tassen door Fashionphile

Sofia Vergara
Sofia Vergara kwam opdagen voor nog een dag van het filmen van America’s Got Talent in Los Angeles met een luxe Chanel -top deal met Flap Bag. Filmen ze dat nog steeds voor een live publiek? Ik heb het gevoel dat binnenkort kan veranderen.

Koop Chanel -tassen door Fashionphile

Padma Lakshmi
Het is een tijdje geleden omdat we Padma Lakshmi hebben ingehaald, maar update: ze heeft nog steeds geweldige tassen! Hier vertrekt ze vandaag met een Chloé Marcie Saddle Bag.

Koop nu via BloomingDales

Camila Morrone
Hier is Camila Morrone, die lieverd Leonardo DiCaprio neemt voor een wandeling door het East Village van Manhattan. Ze draagt ​​een Chanel Coco -tas. Iets over Leo’s blijvende liefdesaffaire met een meid die hem volledig dwingt om ‘gram voor haar te hebben, geeft me nu het beste hoop, om redenen die ik niet echt kan uitleggen. Ik denk dat ik gewoon wil dat iedereen gelukkig is!

Koop Chanel -tassen door Fashionphile

Bella Hadid
Als je nog niet in paniek kunt komen of als je te laat bent met het spel, heb ik goed nieuws: je lokale verse productengedeelte is waarschijnlijk nog steeds volledig gevuld! Quasi-gerelateerd: hier is Bella Hadid, verlaat haar huis en op weg naar het vliegveld in New York City met een Louis Vuitton Cerises Keepall geaccentueerd met een Fendi Banana-logo-charme!

Koop Louis Vuitton -tassen door Fashionphile

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.