Purseforum Roundup – 14 oktober

Wat een week! We hopen dat het een goede was voor jou en de jouwe. Het weekend is hier, en zoals onze gewoonte is, we bellen het in met een blik op waar onze vrienden en collega -mode -liefhebbers op het portemonnee over hebben. Deze week behoorden Valentino, Mulberry en de Jewelry Box onder andere, onder andere.

Aalinne_72 deelde onlangs een paar verbluffende “bals”, en dit fotogenieke paar was meteen een hit met de rest van de groep. Deze thread zit vol met veel verschillende stijlen en kleuren, sommige gloednieuw, sommige bijbehuiging. Het is een geweldige plek om inspiratie te vinden als je overweegt om een ​​van Balenciaga’s aanbod aan je verzameling toe te voegen.

Ga voor ander huidig ​​nieuws uit Balenciaga naar de Vibrato lederen draad, evenals de zeer oprechte meningen die worden gedeeld op de Explore van de Balenciaga die hardware elimineert. We krabben daar een beetje op ons hoofd aan: wat denk je?

In Valentino snappen onze leden het superhotse slot zo snel als het huis ze kan veranderen. en waarom niet? Deze pittige, veelzijdige tas werkt met een grote verscheidenheid aan outfits, en het is een geweldige maat en gemakkelijk te stylen. Vanillabaglover deelde deze klassieke zwarte met gunmetal -hardware en was een van de veel leden die de afgelopen weken over het slot spraken.

We hielden vooral van het slot van Asianbarbie in Mauve, een kleur die niet altijd gemakkelijk is om perfect gelijk te krijgen. (Valentino heeft dat zeker gedaan.) We hebben ook een onthullingsthread die is gewijd aan allerlei slot ideaal hier, waar u alle informatie kunt ophalen die u nodig hebt als u denkt dat deze tas in uw toekomst kan zijn.

Onze Valentino -fans delen ook hun Valentino -mode in de Valentino in actiedraad, waar we zien hoe deze schatten eruit zien als ze eenmaal uit hun dozen en stofzakken zijn en de straat op gaan, zoals het andere slot van Asianbarbie!

Het capsulecollectie -concept is een hete in de mode, en om een ​​goede reden. Het idee van een goed gekozen, veelzijdige, uitwisselbare en gecoördineerde selectie van stukken is er een die in alle opzichten logisch is. Onze sieradenliefhebbers zijn een draad begonnen in een vergelijkbare ader: de goed samengestelde sieradencapsulecollectie. Het is net begonnen en heeft geweldig advies – het zal interessant zijn om te zien wat onze leden te zeggen hebben.

De bijwerkende engagement/trouwringen Waarom? Thread krijgt ook veel tractie en zorgt voor interessant lezen. Voor leuke foto’s is de lagen en stapelende draad altijd fantastisch, en we hebben deze UNO de 50 -stapel van DextersMom echt op prijs gesteld, die altijd weet hoe ze geweldige stukken moeten samenstellen. De sieradendoos is een geweldige bron als je aan het winkelen bent, verloofd bent of gewoon wilt rondhangen en plezier willen hebben met vrienden met vrienden.

Hier is iets anders dan ons Mulberry -subforum. Deze ongelooflijk kleine tas is de eerste moerbei van obscurity7, en we waarderen het aandeel zeker; Deze thread heeft ook een voordeel en is zeker een kijkje waard. Hint: we hebben misschien nog een tas op onze verlanglijstje!

We waren ook verheugd om deze kleurrijke onthulling in Mulberry te vinden. Dit heeft betrekking op ons van Siris, die zichzelf schokte met hoeveel ze geniet van deze esdoorntas (en de bijpassende smalls). De Mulberry Subform is een bijzonder collaboratieve, waarin we vaak zien dat onze leden veel aanbevelingen delen met nieuwkomers vóór een aankoop. Als je nieuwsgierig bent naar de andere stijlen van Mulberry, zijn foto’s van je Mulberry -familie een geweldige plek om te beginnen; Dit merk is nog steeds goed geprijsd en de kwaliteit is uitstekend.

Zoals u weet (we hopen dat u dat doet!), Heeft Purseforum veel, veel subforums waar niet-mode-gesprekken gratis lopen. Deze omvatten boeken en muziek, televisie en bioscoop, de keuken, en een van onze favorieten, Home and Garden, waar Kendie26 onlangs haar viooltjes deelde in de tuinfoto’s om draad te delen. Deze draad is waar de tuiniers en de tuinliefhebbers van PurseForum binnenkomen om te pronken met wat bloeit in hun nek van het bos. Of je nu een grote formele tuin of een pot op het balkon hebt, we zijn heel blij om te zien wat je groeit, dus kom binnen en deel.

Roundup -stamgasten weten dat we niet weg kunnen blijven van de I at deze draad in de keuken. Of het nu een bescheiden, maar fotogische salade is, een sandwich dat samen wordt gegooid uit de koelkast of een vijfsterrenrestaurantaanbod, we genieten van de kameraadschap onder onze tasforum-foodies. Dus, geniet van een kaneelappelmuffin, met dank aan Blueberry12, en bezoek deze leuke draad vaak voor veel meer heerlijke eten!

Bedankt dat je met ons mee gaat bij het aftrappen van het weekend met nog een rondje van slechts een fractie van wat er aan de hand is in het portemonnee. Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder jou, en we zijn dankbaar dat je deel uitmaakt van onze modefamilie. Tot ziens aanstaande vrijdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.